Baby shower

Totalleverandør til event og arrangementer

Skræddersy dit drømmetelt uanset design og størrelse

4995 3995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2
 • Lej service for 80 kr. pr. person

7995
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

9995
DKK

Festpakke til 40 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 9 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

11995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

13995
DKK

Festpakke til 60 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 15 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

15995
DKK

Festpakke til 70-80 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 18 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

17995
DKK

Festpakke til 90 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 21 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

19995
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

Baby Shower

Baby Shower er en ret ny tradition i Danmark, men den er allerede gået hen og er blevet superpopulær. Det er nemt at forstå hvorfor. Et Baby Shower er en skøn måde at fejre den vordende mor og babyen, der er på vej. Men et Baby Shower er mere end en fest for mødre og børn, det er traditionelt set også en venskabsfest, hvor man hylder venskabet og søsterskabet mellem kvinder. Når det er sagt, så inkluderes mænd ofte i denne slags fantastiske babyfester.

I mange lande er en fest som et Baby Shower en helt naturlig del af en kvindes graviditet. Festen bliver typisk arrangeret af den gravide kvindes veninder eller familie, og det er en begivenhed, der både skal opleves som et skulderklap, en forkælelse og en kærlighedserklæring. Derfor handler festen også om at skabe en hyggelig dag med lækker mad, sjove lege og masser af gaver til både mor og barn.

Hvornår skal et Baby Shower holdes? Typisk holder man et Baby Shower i den sidste trimester af graviditeten, og det er helt perfekt, hvis man kan ramme en dato, der ligger omkring seks uger før det forventede fødselstidspunkt.

Hvordan holder man et Baby Shower?

Et Baby Shower er ikke en hvilken som helst anden fest. Det er jo det, som er det sjove ved denne nye tradition, som vi har importeret udefra på samme måde, som vi har gjort det med Halloween og Valentines Day.

Det hele begynder med invitationerne. De skal være nuttede og søde, så man allerede begynder at komme i stemningen til dagen, hvor mor, barn og venskab skal fejres. Herefter kommer vi til pynten. Et Babyshower uden pynt, er ikke et rigtigt Baby Shower. Kender man kønnet på babyen, ligger farverne lige til højrebenet, hvis man kører den traditionelle stil. Masser af lyserøde balloner, lyserøde kager, flag og pynt, hvis det er en pige. Og lyseblå duge, servietter og glasur, hvis det er en dreng. Vil du gerne bryde med det traditionelle, så kan du pynte op med mange andre smukke farver. Der er masser af muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Til nogle Baby Showers har man gjort det til et event at afsløre barnets køn. Det kan fx gøres ved at prikke hul på en ballon, hvori der er lyserød eller en lyseblå konfetti indeni. Udover flot pynt og lækker mad er det normalt, at man leger gættelege og giver gaver. Gaverne er til det kommende barn og den vordende mor.

Lej et telt til din fest

Hvis du drømmer om at holde et flot Baby Shower for din veninde eller søster eller sågar dig selv, så kan det ske, at du kommer til at mangle plads.

Det er her et festtelt kan være den helt perfekte løsning.

Et festtelt kan ikke alene give dig al den plads, du drømmer om. Det kan også pyntes op, så det skaber en magisk ramme om dit Baby Shower. Du får nemt plads til alle gæsterne, og de aktiviteter, der er planer om i et af vores rummelige telte.

Vi plejer at sige, at et festtelt er som et hvidt lærred, der bare venter på at blive dekoreret. Og da pynten er særlig vigtigt til et Baby Shower, så er et festtelt en oplagt løsning. Hos os finder du alle størrelser udlejningstelte, så du kan holde både det lille, hyggelige Baby Shower og det helt store.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Det er nemt at holde fest med os

Hos os er din babyfest i de tryggeste hænder. Vi er Danmarks største leverandør af udlejningstelte. Hvis du bestiller et festtelt hos os, er du sikker på at få et flot og stabilt telt. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos Telthusetdanmark.dk bruger vi altid kun TÜV-godkendte telte, som leveres af Europas største teltleverandør Roder HTS. Det betyder, at du ikke alene er sikker på at få et smukt telt, du får også et sikkert og solidt telt. Når du lejer telt hos os, så kommer vi med teltet i god tid og sætter det op for dig. Vi bruger kun erfarne folk med professionelt værktøj, så du kan være helt sikker på, at teltet står uanset vejrudsigten. Lad det bare regne, lad det bare storme – dine gæster vil sidde indenfor i varmen og hygge jer. Det betyder, at du kan holde et skønt Baby Shower uanset årstid i et af vores festtelte. Vi behøver vel ikke nævne, at vi naturligvis også kommer og tager teltet ned igen. Det kan næsten ikke være nemmere.

Har du brug for gulv i teltet eller borde og stole til festen, så klarer vi også det. Hos os finder du både de klassiske aflange og runde borde men også plankebord, som er blevet meget populære i de sidste par år. Vil du slet ikke have traditionelle borde, har vi også mulighed for at levere loungemøbler, så du kan omdanne teltet til en luksus hyggestue. Vel og mærke en hyggestue, hvor der er masser af lys og luft.

Vi leverer alt til din babyfest

Hvis du gerne vil gøre dit Baby Shower til en stor oplevelse, så kan vi sagtens hjælpe med det. Vi leverer nemlig langt mere end festtelte. Telthusetdanmark.dk er en professionel totalleverandør inden for festudlejning, og vi har en bred vifte af møbler og udstyr.

Hvad med at begejstre dine gæster med en slushice-maskine? Det er et sikkert hit til alle fester. Vi klarer også nemt en popcorn-maskine, så du kan forkæle dine gæster med helt friske popcorn. Lyd og lys er heller ikke et problem, og det samme gælder dekorationer, stole, køleskabe og meget meget mere. Vi kan faktisk klare det meste.

Vi har leveret telte og udstyr til alle livets fester i årevis, og det har altid været vores mission at gøre det nemt for vores kunder at holde fest. Intet glæder os mere, end når vi ser de samme familier vende tilbage igen og igen. Du behøver ikke tage vores ord for det, lyt i stedet til vores mange kunder, der på Trustpilot har givet os vurderingen: fremragende. Og når det kommer til dit Baby Shower, så kan vi også sagtens skabe den helt perfekte ramme omkring festen, så dagen bliver både hyggelig og uforglemmelig.

Se de mange muligheder her på hjemmesiden eller kontakt os i kontortiden. Vi er altid parat til at svare på spørgsmål.

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde og stole

Gulv