Fest telt udlejning

Totalleverandør til event og arrangementer

Skræddersy dit drømmetelt uanset design og størrelse

4995 3995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2
 • Lej service for 80 kr. pr. person

7995
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

9995
DKK

Festpakke til 40 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 9 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

11995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

13995
DKK

Festpakke til 60 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 15 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

15995
DKK

Festpakke til 70-80 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 18 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

17995
DKK

Festpakke til 90 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 21 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

19995
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

Fest telt udlejning / festelt leje

Går du og drømmer om at holde en fest eller et firmaarrangement, så har vi helt sikkert en løsning, som passer til dig. Vi er eksperter inden for festtelt udlejning, så med os ombord er du i trygge hænder. 

Vi er Danmarks største leverandør af festtelte og festudlejning, og hos os finder du alt det, du skal bruge til fester og events landet over. Vores kunder er primært på Sjælland, men vi dækker hele landet. Der er efterhånden ikke den plet på landkortet, hvor vi ikke har været med til at skabe en festlig ramme. Hver eneste dag giver vi gode råd om festtelt leje og alt muligt andet, der er med til at sætte prikken over i’et ved en festlig lejlighed.

Hos os tager vi fester alvorligt. Vi ved nemlig, hvor vigtig hver eneste fest eller event er for vores kunder. Ofte har arrangementet været planlagt i lang tid, og det er heller ikke billigt at holde fest. Derfor er det helt afgørende, at vores kunder får den bedste service og møder kompromisløs kvalitet, når de henvender sig til os fx for at høre mere om festtelt udlejning. 

Hvis du har spørgsmål om festtelt leje eller andet i forbindelse med fest eller event, så står vi altid klar til at hjælpe.

Stor erfaring med festtelt udlejning

Telthusetdanmark.dk drives af et hold af kompetente og dedikerede medarbejdere, som alle har beskæftiget sig med festtelt leje i mange år. Hver eneste af vores medarbejdere forstår vigtigheden af høj kvalitet og personlig service ved levering, opsætning og nedtagning af festtelte. Alt dette er naturligvis din garanti for arrangementer med materiel af højeste kvalitet og service. Med os som festpartner får du aldrig nedslidte eller grimme telte. Du får kun det bedste –vel og mærke til konkurrencedygtige priser.

I forhold til festtelt leje så leverer vi alle former for festtelte fra små og hyggelige telte til kæmpestore, imponerende telte. Vi har også gennem årene hjulpet med at sætte festtelte op til forskellige festivaler, byfester og koncerter. Alt dette har givet os en viden og erfaring som gør, at intet arrangement længere er for stort til os. 

Du kan derfor trygt henvende dig til os, hvis du er interesseret i at høre mere om festtelt udlejning.

Fik vi nævnt, at vi altid opsætter og nedtager teltene selv, så du ikke behøver. Og at alle vores telte leveres af Europas største og bedste teltleverandør. Du er altid sikker på kvalitet og høj sikkerhed, når du kommer til os.

Hvilken slags fest, drømmer du om?

En særlig fest eller begivenhed fortjener en særlig ramme. Er det en privat fest som sølvbryllup, barnedåb, konfirmation, bryllup eller en fødselsdag, er det helt oplagt at overveje at festtelt leje. På den måde er du sikker på, at der er plads til alle. 

Holder du et firmaarrangement er festtelt udlejning også helt ideelt. Teltet kan nemt dekoreres, så det matcher dine firmafarver og dit logo. Et flot luksustelt vil skabe en unik ramme om dit event eller din fest og få alle til at nyde dagen. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med festtelt leje. 

Med et festtelt får du en meget fleksibel ramme. Du kan bestemme stedet, fordi man hurtigt kan slå teltet op i en baghave eller på en græsplæne. Det betyder, at du kan holde en fantastisk fest lige der, hvor du har lyst og mulighed for det.

Hvor stort et festtelt har jeg brug for?

Det kan være lidt svært at finde ud af, hvor stort et festtelt, man har brug for. Heldigvis er det ikke kompliceret at regne ud. Tommelfingerreglen er nemlig, at du skal beregne mellem 1 m² til 1,5 m² til hver gæst. Skal der være musik og dans til festen, skal du dog beregne lidt mere plads i omegnen af 1,5 m² til 2 m² pr. gæst. Du skal dog huske at tilføje nogle flere kvadratmeter i regnestykket.

Hvis dine gæster skal kunne komme nemt omkring, skal du således huske, at der skal være mindst 1,5 meter mellem bordene, og har du valgt runde borde skal du sågar regne med op til 2 meter. Husk, at gæsterne skal kunne trække deres stole ud og ind, samtidig med at gæsterne skal kunne bevæge sig rundt mellem bordene. Sidst men ikke mindst skal du også huske noget plads til indgang, dansegulv, bar og så videre. 

Er du i tvivl om, hvilken størrelse der er det ideelle telt til din fest, så kontakt os endelig. Vi ved, alt der er at vide om festtelt udlejning, og vi beregner størrelsen på festtelte hver eneste dag. Stil du bare alle de spørgsmål, du vil.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Vi kan hjælpe med festtelt leje

Vi er fagfolk inden for teltudlejning og har været med til at skabe unikke fester og events i årevis. Det betyder, at vi kan hjælpe dig trygt igennem alle faser af festen – fra planlægning til afholdelse. Intet spørgsmål er for lille, ingen forespørgsel er for kompliceret. Vi har altid fokus på at levere fremragende service og kvalitet. Det er nok også derfor, at vi har fået så høj en rating på Trustpilot af vores kunder. Kunderne vurderer os som intet mindre end fremragende. Det er vi naturligvis pave stolte af.

Har du brug for borde og stole til din fest, så kan vi tilbyde dit begge dele. Hos os finder du både klapstole, stabelstole og bænke. Vi klarer også både runde borde, aflange borde og ovale borde. Har du brug for andet, klarer vi også det. Vi kan levere loungemøbler, mad, musik og lys. Vi klarer også gulve og dekorationer. Der er næsten ikke det, vi ikke kan klare inden for festtelt udlejning.

Er du på udkig efter et telt med vinduer, så har vi naturligvis også det. Eller er det snarere en pavillon, du er på udkig efter, så sig endelig til. Vi kan levere det hele inden for festtelt leje.

Det er vores mission at gøre det nemt at holde fest, og det løfte holder vi hver eneste dag, året rundt.

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde og stole

Gulv