Festudlejning

Totalleverandør til event og arrangementer

Skræddersy dit drømmetelt uanset design og størrelse

4995 3995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2
 • Lej service for 80 kr. pr. person

7995
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

9995
DKK

Festpakke til 40 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 9 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

11995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

13995
DKK

Festpakke til 60 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 15 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

15995
DKK

Festpakke til 70-80 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 18 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

17995
DKK

Festpakke til 90 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 21 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

19995
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

Festudlejning

Hvad er det vigtigste ved en fest? Det er naturligvis gæsterne og dig, som holder den. Men lige bagefter kommer stedet og stemningen. Der er altså en temmelig stor forskel på at sidde mast sammen i en mørk kælder og så at være et sted med lys og luft. Her hos Telthusetdanmark.dk er vi i alle fald ikke i tvivl. Et flot festtelt og den rette festudlejning kan skabe en magisk og smuk ramme om din fest eller dit event, så stemningen løftes til nye højder, og smilene bliver endnu bredere. 

Et flot, lyst udlejningstelt er en god begyndelse, men det er naturligvis ikke nok kun at have et telt. Der skal mere til, hvis man vil skabe den perfekte fest. Vi er eksperter inden for festudlejning og har leveret telte, møbler og udstyr til fester i årevis. Derfor kender vi om nogen til praktikken bag den perfekte fest og har nøje udvalgt en række services og produkter, som vi tilbyder vores kunder fx gulve, borde, stole, service, varme, kaffemaskiner, lyd, køleskabe, hoppeborde, loungemøbler og meget mere.

Har du brug for det hele for at holde fest? Naturligvis ikke, men hvis du vil gøre det nemt for dig selv og samtidig skabe en helt unik ramme om arrangementet, så kan det være en god ide at inkludere nogle af disse ting. Bare tænk på, hvor meget stress og besvær, du sparer dig selv for, når det hele bliver leveret til døren af os, i stedet for du skal drøne rundt og hente ting.

Få en god fest. Brug den rette festudlejning

Er du nogensinde mødt op til en fest og set værterne springe rundt med panik i øjnene og sved på panden? Det er ærlig talt ikke særlig rart for nogen. Og derfor er det et godt råd fra vores side, at du ikke glemmer, at det også er din fest. 

Behøver du virkelig ordne og organisere alting selv? Er der ikke ting, du kan få andre til at ordne? Sagen er jo den, at når du er afslappet og i godt humør, spreder det sig som ringe i vandet. Gæsterne kan mærke, at du er ovenpå! At du har styr på festen! Og det er netop på den måde, du får den fest eller det event, du har håbet på med lækre omgivelser og glade gæster. 

Hvis du vælger et samarbejde med os, er du sikker på at få en pålidelig og dygtig festpartner. Vi har mange års erfaring, og vores rating på Trustpilot er skyhøj. Hos Telthusetdanmark.dk kan vi hjælpe dig med alt inden for festudlejning fra selve teltet, borde og stole til musikken, lys og udstyr. Det eneste, du skal fokusere på er at få sendt invitationerne ud og så nyde festen. 

En af de helt store fordele ved at vælge en erfaren totalleverandør som os er, at du får det hele leveret fra ET sted. Vi kommer med teltet i god tid, sætter det op og sikrer os, at det ser både smukt ud, og at sikkerheden også er i orden. Vi kommer også med alt det andet, du har bestilt, så du i ro og mag kan dække de smukkeste borde, puste balloner og dekorere. Loungemøbler, bar, gulve, køleskabe – vi leverer det hele og sikrer dig dermed en fest, hvor praktikken spiller, og gæsterne morer sig.

Vi kan klare alle slags arrangementer

Der findes næppe en slags fest, vi ikke har været med til at arrangere.

Vi har stor erfaring med alle former for arrangementer fra de meget store, til de helt små. Vi leverer rammerne til privatfesten som bryllup, barnedåb, konfirmation, studenterfest og fødselsdag. Det samme gør vi til erhvervsarrangementer, foreningsfester og offentlige events. Og det er en stor glæde for os, når familier og firmaer vender tilbage igen og igen.

En af vores vigtigste missioner er at gøre det nemt at holde fest. Derfor kan vi levere alt, der skal til for at skabe den perfekte fest eller event. Vi klarer både levering og opsætning – og vi har et stort og bredt udvalg inden for telte, service, møbler, udstyr, musik og meget mere. Du kan altid regne med, at vi leverer kvalitet og til aftalt tid.

Vi tror på, at viden skal deles. Derfor deler vi med glæde ud af vores store erfaring og giver tips og inspiration videre inden for festudlejning, hvis du har brug for den. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Sådan skaber du en fantastisk fest

En af de faktorer, som kan gøre en virkelig stor forskel for en fest i et telt, er hvordan du vælger at indrette og dekorere teltet. Blomster, balloner, buffetopsætning, bar, loungesektion med mere er bare nogle få af de virkemidler, man kan bruge inden for festudlejning. Vi anbefaler derfor altid vores gæster, at de bruger lidt tid på at tænke over hvilken stemning, de gerne vil skabe inden i teltet. 

En del af vores kunder foretrækker et traditionelt set-up med runde borde eller langborde. Det er fx ofte et ønske til fester som bryllupper og konfirmationer. Til det skal der bruges smukke blomsterdekorationer og hvide duge, og det kan vi sagtens levere. Det samme gør sig gældende med flotte, høje lysestager, som sikrer en magisk stemning og samtidig kaster et gyldent lys ud i teltet. Nogle af vores kunder går et skridt videre og tilsætter endda skønne lysekroner, der hænger fra loftet og genspejler lyset så smukt.

Andre af vores kunder er derimod på udkig efter noget mere afslappet til deres deres fest eller event. Det kan være, at de foretrækker en stående buffet i kombination med et loungeområde, og det kan vi heldigvis også sagtens levere.

En professionel festpartner

Bag Telthusetdanmark.dk finder du et professionelt team af kompetente fagfolk, der i årevis har hjulpet med at arrangere de mest fantastiske fester, events og begivenheder. For dig betyder det, at vi kan hjælpe dig trygt igennem alle faser af festen – fra planlægning til afholdelse til oprydning. 

Intet giver os større glæde end et arrangement eller en fest, der har skabt livslange minder og fået latteren frem. Som du nok fornemmer, brænder vi for festudlejning, og vi har stor erfaring med alle former for festlige lejligheder. Hos os kan du derfor få gode råd og smarte tips til din fest, så den bliver præcis lige så fantastisk, som du går og håber på.

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde og stole

Gulv