Fotografering

Fremstå troværdig med professionelle fotografering

Førstehåndsindtrykket er i dag alfa og omega for, om en besøgende på dit website eller sociale medier vælger dig eller din konkurrent. Med professionelle billeder taget af vores fotograf hjælper vi dig med at skabe troværdighed, så du ikke går glip af et salg.

500
i timen

Timepris

 • Inklusiv moms
 • Redigering
 • Billeder
 • Portrætter

Ring for pris

 • Redigering
 • Billeder
 • Portrætter
 • Videomand
 • Dronevideo
 • Lokationer

Landsdækkende fotograf

Førstehåndsindtrykket er i dag alfa og omega, når du skal fremvise dit arrangements billeder mm. Med professionelle billeder taget af vores fotograf hjælper vi dig med at skabe den bedste stemning.

Vi tilbyder derfor bl.a. fotografisk hjælp til:

 • Erhvervsportrætter
 • Stemningsbilleder
 • Produktbilleder
 • Messer
 • Pressemøder
 • Events
 • Bryllupsbilleder
 • Konfirmationsbilleder

BRYLLUPSFOTO

ERHVERVSFOTO

PORTRÆT

BØRNEFOTO

FAMILIEFOTO

BILLEDER SIGER MERE END ORD

Styrk den visuelle identitet med en professionel fotograf

Et skarpt logodesign og et indbydende webdesign kan ikke gøre det alene. Hvis du gerne vil have en skarp visuel identitet og skabe troværdighed blandt de besøgende på din hjemmeside, webshop eller sociale medier, er gode og professionelle billeder en nødvendighed.

Ønsker du derfor, at virksomheden skal stå skarpere på sociale medier, i tryksager eller måske i pressemeddelelser, hjælper vi og vores professionelle fotograf dig gerne. Det kan også være, du ejer en restaurant og ønsker indbydende billeder til brug til kampagner – her er vi også behjælpelige.

MediaBranding virksomhed professionelle fotograf har erfaring med mange typer af opgaver og kan derfor hjælpe dig, uanset hvad formålet er med billederne. Det vigtigste er, at den rette stemning bliver fanget, så billederne er i trin med din øvrige markedsføring og visuelle profil.

Vil du have hjælp fra vores fotograf? Så kontakt os

Vores fotograf elsker at være afsted på fotoopgaver og sidder allerede nu klar til at snakke med dig og planlægge de billeder, du gerne vil have. Fotografen er dygtig til at sætte sig ind i dine behov samt til at udfordre dig lidt på de ønsker, du har. Dukker der derfor pludseligt en idé op, holder vores fotograf sig ikke tilbage.

Lyder det som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Vil du gerne høre mere om et selskabslokale til dit næste arrangement? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi planlægger din fest? Eller vil du blot gerne have til popcorn, hoppeborg eller andet?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer til selskabslokale, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din fest, som du gerne vil have det, så du er 100% tilfreds, når dine gæster træder ind til arrangementet .

Vi har afholdt massere af fester i vores selskabslokaler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stort telt har jeg behov for?

Du skal beregne 1 m² til 1,5 m² pr. person til en fest uden musik. Skal der være musik så er det 1½ m² til 2 m². Der skal gerne være minimum 1,5 meter mellem bordene, men gerne op til 2 meter hvis du har bestilt runde borde. Så skal du være opmærksom på ekstra plads til indgang, buffetbord, gavebord, bar, “legeplads” til børn eller hvad du nu finder på. Vi hjælper dig naturligvis med at få den rigtige størrelse.

Leverer Telthuset Danmark over hele landet?

Til private leveres som udgangspunkt til hele sjælland, men vi efterkommer gerne ønsker mod ekstra leveringsomkostninger. Til erhverv leveres til hele landet.

Er der nogen leveringsomkostninger?

Omkostningerne for levering  forskellige afhængig af hvor du er i landet. Når du modtager et tilbud vil omkostningerne fremgå.

Hvornår bliver teltet stillet op?

Er din fest/ arrangement lørdag bestræber vi os på at sætte teltet op senest torsdag så du har god tid til at indrette teltet. Vi kommer som udgangpunkt mandag og piller teltet ned igen.

Hjælp til personale?

Telthuset Danmark kan stille et yderst kompetent personale til rådighed som kan hjælpe dig med at kunne nyde din egen fest. Ønsker du personale så lad os høre nærmere.

Mine gæster sikkerhed?

Vi har kun TÜV-godkendte telte som leveres af Europas største teltleverandør Roder HTS. Teltet bliver opsat af vores personale som gør dette hver dag. Skal du afholde et større arrangement er det være nødvendigt at tage sine sikkerhedsforanstaltninger. På siden sikkerhed kan du se de muligheder du har for leje af brandslukkere etc.

I telte med mere end 150 personer, er det et krav fra brandmyndighederne at der er brandslukkere. Arrangementer af denne størrelse kræver yderligere brandmyndighedens godkendelse. Du skal personligt ansøge om tilladelse til dette.

Totalleverandør til fest og events

Kamera

Videooptagelser

Droneoptagelser