Gulv til partytelt

TOTALLEVERANDØR TIL EVENT OG ARRANGEMENTER

35
DKK

Plastgulv

Plastgulv er en nem og billig løsning til din fest.

  • Minimumspris 500 kr.
  • Prisen er pr. kvm. 

50
DKK

Trægulv

Trægulv giver et perfekt look til din moderne havefest. Vores trægulv Kkn også lejes med vores træ bænke og træ stole.

  • Minimumspris 500 kr.
  • Prisen er pr. kvm. 

50
DKK

Plastgulv sort

  • Minimumspris 500 kr.
  • Prisen er pr. kvm. 

Udlejning af gulv

Hos Telthusetdanmark udlejer vi både gulve i plast og træ. Gulvet har stor betydning for den samlede oplevelse af fest i telt, samt borde og stole.

Plastgulvet er let at håndtere, transportere samt lægge. Gulvet klikker sammen når det er lagt, for at gøre det stabilt. 

Trægulvet er store plader a 0,5×3 m, som lægges forbandt for at gøre det stabilt. Man skal være 2 personer til at ligge dette gulv. Gulvet er rigtig godt at danse på.

Begge gulve giver et stabilt underlag for borde og stole.

Bedre indeklima

Specielt ved anvendelse på græs/jord har gulvet en stor betydning for indeklimaet i teltet, da det spærrer for fugten fra jorden, og derved giver et mere tørt klima i teltet, og mindre kondens.

Det kan være nødvendigt at vaske gulvet over efter nedlægningen, da man ikke kan undgå at gå på gulvet under nedlægningen. Gulvet skal rengøres efter brug

Gulv følger terræn

Er vores græsplæne for skæv? Kan gulvet ligges i vores lade? Min græsplæne bølger..?

Overordnet kan man sige at vores gulv følger terræn, så hvis græsplænen bølger eller hælder gør gulvet det også. Det er dog vores erfaring at underlaget generelt kan hælde mere end folk regner med, uden at det bliver en udfordring. Begge typer gulv, kan ligge på alle underlag. Hvis gulvet skal ligge på græs skal der plast/pressenning mellem gulv til partytelt og græs. Ved teltudlejning med gulv har vi dette plast med. Lejer i gulvet til selvhent skal i selv skaffe dette plast.

Små knolde/muldvarpeskud i græsplænen kan være en udfordring for gulvet, små huller har derimod ingen betydning. Ved ujævnt underlag anbefaler vi trægulvet, der vil ligge mere stabilt pga. pladernes størrelse. Det er desuden muligt at klodse gulvet op i eks. en lavning. Dette er ikke med i lejeprisen og skal altid aftales på forhånd så vi har de rette materialer med, samt afsat tid til opgaven.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!