Konfirmationstelt

TOTALLEVERANDØR TIL EVENT OG ARRANGEMENTER

Skræddersy dit drømmetelt uanset design og størrelse

4995 3995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2
 • Lej service for 80 kr. pr. person

7995
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

9995
DKK

Festpakke til 40 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 9 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

11995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

13995
DKK

Festpakke til 60 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 15 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

15995
DKK

Festpakke til 70-80 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 18 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

17995
DKK

Festpakke til 90 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 21 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

19995
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

Konfirmationsfest

Konfirmationsfesten står for mange familier som en utrolig vigtig milepæl i livet. Det er nu det unge menneske træder de første trin ind i voksenlivet, og det skal markeres med stil. I nogle familier markeres overgangen med en konfirmation i kirken og en efterfølgende fest, for andre via en såkaldt nonfirmation. Begge dele er utvivlsomt vigtige begivenheder, der helt sikkert vil blive husket resten af livet. Det er nok også derfor, at vi typisk oplever, at familien og konfirmanden går meget op i at skabe den helt perfekte konfirmationsfest. 

En konfirmationsfest handler på det formelle plan om, at din søn eller datter bekræfter dåben i kirken. Men for de fleste er den efterfølgende fest mindst lige så vigtig. Det er her, at familie og venner for alvor kan få lov til at fejre konfirmanden, og hvor der bliver skabt minder for livet.

Hvordan skal konfirmationsfesten være?

Når tidspunktet for konfirmationen begynder at nærme sig i horisonten, plejer vi at få temmelig travlt her hos Telthusetdanmark.dk. Der bliver bestilt festtelte, borde, stole og meget mere, der skal være med til at gøre konfirmationsdagen til noget helt særligt. Det er derfor også vores klare råd, at I får bestilt i god tid. Konfirmationerne afholdes typisk på nogle helt bestemte dage, og så er der ofte rift om både telte og selskabslokaler.

For mange familier og konfirmander er det en ønskedrøm at få lov til at holde festen derhjemme, men ikke alle har plads til det. Heldigvis kan et festtelt hurtig løse den problematik. Vi har mange forskellige størrelser telte, hvor du kan invitere til både den lille og den helt store konfirmationsfest. Vi har desuden flere forskellige typer telter og pavilloner. 

Det har altid været vores mission at gøre det nemt at holde fest. Det er bl.a. derfor, at vi har sammensat nogle luksuspakker. I luksuspakkerne har vi samlet de komponenter, som vi erfaringsmæssigt ved skal bruges til festen fx festtelt og gulv, hvilket gør det utroligt nemt for dig at vælge. Du behøver ikke at tænke på, om du har fået det hele med. Det har vi allerede gjort for dig.

Gør din konfirmationsfest til en uforglemmelig begivenhed med vores teltudlejning til konfirmationer! Vi tilbyder en bred vifte af telte i forskellige størrelser og designs, der passer til enhver stil og behov.

Uanset om du planlægger en udendørs fest i din have, eller du har brug for et ekstra rum til at huse gæsterne på din konfirmationsfest, så kan vores telte give dig den ekstra plads, du har brug for. Vores telte er nemme at opsætte og tage ned og kræver minimalt vedligeholdelse, så du kan koncentrere dig om at nyde festen.

Vores teltudlejningsservice inkluderer også alle nødvendige tilbehør som borde, stole, belysning og varme, så du kan skræddersy dit telt til din konfirmationsfest og skabe den perfekte atmosfære.

Vi sætter en ære i at levere teltudlejningstjenester af høj kvalitet og pålidelighed, så du kan stole på, at dit telt vil være i topform på dagen for din konfirmation. Vores venlige og professionelle personale vil være til rådighed for at hjælpe dig med at vælge det rigtige telt og tilbehør til dine behov og budget.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores teltudlejningstjenester til konfirmationer og lad os hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig fest!

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Skal du bruge borde og stole?

En konfirmationsfest er naturligvis langt mere end et festtelt. 

Du skal muligvis også bruge borde og stole til dine gæster. Og i det tilfælde kan vi heldigvis også sagtens hjælpe. Vi har et stort udvalg af flotte og robuste borde med stærke metalben. Du kan vælge mellem både runde, ovale og aflange borde. Alle bordtyperne er smukke, og der kan nemt dækkes smukt op til fest. Vi har i øvrigt også plankeborde, hvis det er den slags borde, I er på udkig efter.

Vi kan også sagtens hjælpe med stole. Hos os finder du forskellige stoletyper som klapstole og stabelstole. Vores stole er altid præsentable og solide, og så kan du være helt sikker på, at de er rare at sidde på. Det er nemlig noget, som vi altid tjekker omhyggeligt. 

Til en konfirmationsfest er det særligt vigtigt, at gæsterne sidder godt. Der bliver typisk serveret lækker mad, og der vil blive holdt taler. Derfor anbefaler vi altid vores kunder, at de vælger behagelige stole og tilstrækkelig bordplads til deres gæster. Det er rart at kunne rejse sig fra bordet uden at skulle forstyrre resten af bordet eller at kunne komme rundt mellem bordene uden at skulle trække maven ind. Vi hjælper gerne med at beregne, hvor stort et telt, du har brug for til den vigtige dag og fortæller dig, hvor mange borde og stole, der skal bruges. 

Glem heller ikke, at vi kan hjælpe med meget mere end partytelt og leje af borde og stole. Hos Telthusetdanmark.dk finder du alt det, du har brug for til din fest. Vi kan fx hjælpe dig med et lækkert loungeområde til kaffen eller køleskabe til vin og vand. 

Kort sagt, så kan vi rådgive og hjælpe dig med alt det, der hører en fantastisk konfirmationsfest til.

Vælg det helt rigtige tema til festen

For de fleste konfirmander er det vigtigt, at der er et tema til festen, de kan spejle sig i. I den forbindelse er et flot udlejningstelt den helt perfekte løsning. Teltet kommer nemlig i en neutral farve, så det er pynten og temaet, der får fokus. På en måde kan man sige, at teltet er som et hvidt lærred, der bare venter på at blive malet.

Vi har været imponerede over at se, hvor opfindsomme vores kunder har været, når de pynter op til den store dag. Der har været flotte fodboldtemaer til den fodboldglade konfirmand og gamertema til den spilleglade knægt – men vi har også set smukke farvespil i balloner og servietter, hvor konfirmandens yndlingsfarver er blevet brugt. Ja, mulighederne er mange for at pynte flot op i festteltet. Til nogle konfirmationsfester leverer vi også sjove indslag som popcornmaskiner, sækkestole, jukebokse og lys. 

Husk endelig at involvere konfirmanden i planlægningen af festen. De har tit nogle rigtig gode ideer, og så føler de også for alvor, at det er deres fest.

Vi gør det nemt at holde konfirmationsfest

Vi er Danmarks største leverandør inden for teltudlejning og festudlejning. Det betyder i al beskedenhed, at vi ved en ting eller to om at holde en god konfirmationsfest. 

Et af de elementer som ofte overses i forbindelse med afholdelse af en fest, men som vi erfaringsmæssigt ved, betyder en hel del, er, hvor nemt eller besværligt det er for værten. Med os som festpartner bliver det hele meget nemmere.

Ikke alene kommer vi i god tid og slår festteltet op, så det står smukt og sikkert, vi kommer også og tager teltet ned igen efter konfirmationsfesten. Vores team består udelukkende af erfarne folk med professionelt værktøj, og når vi har slået teltet op, så behøver du ikke nervøst tjekke vejrudsigten hvert andet øjeblik, fordi du er bange for, at vinden tager teltet, eller det regner ind. Vores telte bliver stående, og dine gæster kan feste løs inden for i et varmt og dejligt telt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores telte, og vi vedligeholder dem altid omhyggeligt. Der er en grund til, at så mange af vores kunder kommer tilbage igen og igen.

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde og stole

Gulv

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!