Lej Telt

Totalleverandør til event og arrangementer

Skræddersy dit drømmetelt uanset design og størrelse

4995 3995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2
 • Lej service for 80 kr. pr. person

7995
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

9995
DKK

Festpakke til 40 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 9 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

11995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

13995
DKK

Festpakke til 60 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 15 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

15995
DKK

Festpakke til 70-80 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 18 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

17995
DKK

Festpakke til 90 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 21 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

19995
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

Derfor er det smart med leje af telt!

Hvis du har prøvet at holde en fest før, så ved du, at noget af det første man overvejer er, hvor festen skal holdes. Skal det være et selskabslokale eller skal det være derhjemme? Skal det være en havefest, eller er det smartere med leje af telt?

Med et telt i baghaven føles det som at holde festen hjemme – men med større og bedre rammer. Det samme gør sig gældende, når det kommer til firmaarrangementer. Og du bestemmer selv, hvor stort eller småt teltet skal være. Det er derfor, vi siger, at der ikke er noget, som kan konkurrere med et festtelt, når det kommer til fleksibilitet og lokation. Når du lejer et telt, er det dig, der bestemmer næsten alt. Du bestemmer, hvordan dekorationerne skal se ud. Hvilken stemning, der skal være i teltet. Om bordene skal stå i hestesko eller være runde borde spredt ud over hele teltet. Når du vælger leje af telt, så er du helt sikker på, at festen eller arrangement bliver dit! Du behøver ikke tilpasse dig de firkantede regler i selskabslokalerne eller mase folk ind i et lokale, som er for småt og for varmt.

Derfor skal du leje telt hos os

Hos Telthusetdanmark.dk er vi i al beskedenhed eksperter i alle former for festtelter, partytelter, pavilloner og tipier. Teltudlejning er intet mindre end hjørnestenen i vores virksomhed, og derfor sørger vi selvfølgelig løbende for at holde vores medarbejdere opdaterede og uddannede inden for telte. 

Vi sætter en stor ære i at levere telte af høj kvalitet. Hos os finder du derfor ingen gamle og slidte telte. Vi vedligeholder omhyggeligt vores telte, og vi køber kun de allerbedste telte. Dem finder vi hos Europas største teltleverandør Roder HTS, og de er naturligvis alle TÜV-godkendte. Dermed er vores kunder altid sikret telte, der er rare at være i, som kan modstå vind og vejr – og som samtidig er sikre og solide. 

En gang imellem møder vi kunder, der har fået et vanvittigt godt tilbud på leje af telt. Vi forstår naturligvis godt fristelsen, og ofte er kunden blevet lovet guld og grønne skove, men vi ved desværre også af erfaring, hvor galt det kan gå, når teltet ankommer for sent, kunden selv skal slå teltet op, teltet er muggent, og det regner ind. Det ødelægger ganske enkelt festen – og så er det pludselig lige meget, at man har sparet lidt. 

Når du lejer et telt gennem os, kommer vi til aftalt tid og sætter et flot og solidt telt op, som du kan stole på, er den bedst tænkelige ramme for din fest eller dit event. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de produkter, vi lejer ud.

Lej telt / leje af telt

Har du overvejet at leje et telt til din næste fest eller dit næste firmaevent? Det kan vi sagtens forstå. Ingen anden form for festlokaler kan konkurrere med et festtelt, når det kommer til fleksibilitet, lokation og god stemning.

En særlig fest fortjener naturligvis en helt særlig ramme. Og hvis du har planer om leje af telt, kan du selv være med til at forme præcis den stemning og det udtryk, du drømmer om. Et telt er nemlig nemt at indrette, fordi det har et neutralt udtryk – i modsætning til mange hjem og selskabslokaler. 

Ønsker du fx et stilfuldt klassisk bryllup, kan borde, stole og dekorationer hurtigt afspejle den drøm. Og er du mere til pangfarver og diskokugler, så kan et udlejningstelt hurtigt omdannes til noget, der minder om en sjov firserfest. Mulighederne er mange, og det er næsten kun din fantasi, der sætter grænserne.

Lej telt til alle festlige lejligheder

Leje af telt er en oplagt mulighed i forbindelse med private fester som sølvbryllup, konfirmation, barnedåb, bryllup, sommerfest eller fødselsdage. Et festtelt kan nemt placeres i din baghave eller et andet sted, du har adgang til, og vil omgående give dig mulighed for at holde en skøn fest med plads til alle. 

Har du planer om at afholde en firmafest eller firmareception, er det også en smart ide at leje et telt. Teltet kan nemt indrettes og dekoreres med firmaets farver og logo, så det imponerer kunder og medarbejdere. Et festtelt kan også bruges af foreninger til stævner og fester, for ikke at nævne til konferencer, markeder og salgsboder.

Et stort og flot udlejningstelt vil skabe en unik ramme om dit event eller din fest Så bare spring ud i det og lej et telt.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Det er nemt. Vi gør arbejdet for dig!

Det er en mission for os at gøre det nemt for vores kunder at holde fester og events. Derfor gør vi os de største bestræbelser på at klare så meget af arbejdet for dig som muligt. Hos Telthusetdanmark.dk slipper du fx for besværet med at sætte udlejningsteltet op. Vi kommer naturligvis også og hjælper dig med at tage det ned igen. Det gør vi uanset, om du har lejet vores mindste eller vores største telt. Hos os er alle fester vigtige. 

Med Telthusetdanmark.dk bliver teltet altid sat forsvarligt op af erfarne folk med det rigtige værktøj. Det betyder, at du ikke behøver tjekke vejrudsigten og ligge søvnløs, hvis der kommer regn og blæst på festdagen. Vi garanterer, at sikkerheden er i orden – for dine gæster såvel som for vores egne medarbejdere, som står for opsætning og nedtagning af telt. På den måde kan dine gæster feste løs indenfor i et varmt og solidt telt – uanset om vejret driller lidt.

Festudlejning: udstyr, service og møbler

Selvom leje af telt er selve rammen for din fest, tilbyder vi meget mere end teltudlejning. Med vores store udvalg af serviceudlejning, der spænder fra glas, tallerkener og bestik til loungemøbler, sækkestole, køleskabe, borde, stole, jukeboks og meget mere, kan vi tilbyde hele pakken, så du ikke behøver at bruge ekstra tid på at lave aftaler med en lang række leverandører. På den måde sparer du en masse tid og bekymringer, fordi du kun skal forholde dig til en enkelt leverandør, nemlig os.

Se de mange lækre, praktiske og flotte ting, vi tilbyder, i forbindelse med afholdelse af fester og arrangementer. Klik dig rundt på vores website og bliv inspireret.

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe din drømmefest.

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde og stole

Gulv