MELLEM PAKKE

Denne lydpakke egner sig perfekt til små selskabslokaler.

Mellem pakke

595,00 kr.

Pakken indeholder:

 • 2 x Kvalitets festhøjtalere
 • 2 x Strømkabler
 • 2 x Højtalerstativer
 • 1 x Tilslutningskabel til afspiller

Beskrivelse:

Lej højtalere til en mellemstore fester, komsammen, reception, mv. op til 50 personer, som er nem at håndtere og kan bruges til alle sammenhænge hvor der skal bruges ekstra lyd

Velspillende lydanlæg til din fest

Lydpakke 30-50 personer skaber et godt og højt lydnivaeu til festen med op til 50 personer, selv i større lokaler. Denne pakke er en af de mest valgte, grundet der er god bass uden det bliver for meget og generelt en god klang og tone fra festhøjtalerne. Højtalerne leverer høj lyd, uanset hvilken musikgenre dine gæster hører og uanset om det er en ungdomsfest eller et bryllup. Ønsker du derimod endnu mere bass, skal du leje en lydpakke hvor der medfølger en subwoofer, som giver en bedre helhedsoplevelse af musikken, hvor der er god bass i. Vi anbefaler her lydpakke 50-80 personer.

Hvis du er træt af kabler fra lydanlægget til din telefon, kan du spare dette væk og leje vores bluetooth modtager, som tilsluttes festhøjtalerne. Så er du sikret trådløs lyd, natten lang.

Teknisk info på højtalerne

Forbrug: 1200 watt for begge højtalere.
12″ basenhed og 1″ tweeter 100 x 85 graders horn.
God og høj lyd uanset festlokale størrelse.
Højtaler vægt pr. stk: 14,3kg

Ingen teknisk viden behøves for god lyd

Når du lejer lydpakke 30-50 personer, får du god lyd uden at du behøves en teknisk snilde eller viden. Vi sørger nemlig for at du får et lydanlæg som er yderst brugervenligt og nemt at håndtere. Med vores opsætningsvideoer, som du får med via en guide, når du lejer højtalerne, er du sikret en god fest uden bekymringer.

Få endnu mere ud af det lejede lydanlæg

Når man skal holde fest er det meget vigtigt med god og høj lyd, så dig og dine gæster kan komme ud på dansegulvet og nyde festen sammen. Derfor er det også vigtigt hvilken lydpakke du vælger. Dette er meget afgørende alt afhængig af hvilket slags arrangement du skal holde og din type gæster, musikgenre, mv.

En god tommelfingerregel er, hvis dig og dine gæster ønsker endnu mere bass som man samtidig godt må kunne mærke en smule, skal der lejes en lydpakke med en tilhørende subwoofer. I dette tilfælde kunne lydpakke 50-80 personer være en mulighed.

Godt lydniveau til festen

Med lydpakke 30-50 personer er du sikret en festhøjtaler pakke som giver en god og samtidig høj lyd til din fest, uden det bliver for meget.

Uanset hvilken slags fest du skal afholde, er du sikret et sæt fornuftige højtalere som kan spille op til alt fra ungdomsfest, firmafest, konfirmation, bryllup, mv.

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

Kort og godt om lydpakke 30-50 personer

Når du lejer lydpakken, er du sikret en af vores mest populære lydpakker som giver god og høj lyd natten lang. Men søger du en pakke med god og solid bass, skal du opgradere til en af vores lydpakker hvor der medfølger en subwoofer.

Hvis du derimod søger god lyd til festen, hvor det gerne må lyde bedre end naboens musik, så er denne lydpakke lige noget for dig og dine gæster. Hold en fest med lydpakken, op til 50 personer.

Nem håndtering – plug & play!

Dimensioner:

 • 12″ basenhed
 • 300w bas
 • 100w diskant
 • Dimensioner: 70 * 48,5  * 46 cm

Kan afspilles med blandt andet:

 • Smartphone
 • PC
 • Mac
 • Tablet
 • Bluetooth modtager