LILLE PAKKE

Den perfekte lydpakke til et mindre arrangement, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lille pakke

395,00 kr.

Pakken indeholder:

 • 2 x Kvalitets festhøjtalere
 • 2 x Højtalerstativer
 • 2 x Strømkabler
 • 1 x Tilslutningskabel til afspiller

Beskrivelse:

Lej højtalere til en mindre fest, komsammen, reception, mv. op til 30 personer, som er nem at håndtere og kan bruges til alle sammenhænge hvor der skal bruges ekstra lyd

Lej højtalere som er yderst velspillende til fest

Med lydpakke 0-30 personer er du sikret en lille og nem højtalerpakke, som giver god baggrundsmusik til festen. Med de to festhøjtalere er du sikret fornuftig volume til fester med op til 30 mennesker. Ønsker du at få god og høj lyd til festen så dansegulvet bliver fyldt, med op til 30 personer, anbefaler vi en lydpakke 30-50, som kan lejes her.

Hvis du er træt af kabler fra lydanlægget til din telefon, kan du spare dette væk og leje vores bluetooth modtager, som tilsluttes festhøjtalerne. Så er du sikret trådløs musik, natten lang.

Teknisk info på højtalerne

Forbrug: 800 watt for begge højtalere.
12″ basenhed og 1″ tweeter 85 x 85 graders horn.
God og høj lyd uanset festlokale størrelse.
Vægt pr. stk: 13,9kg.

Ingen teknisk viden behøves for god lyd

Når du lejer lydpakke 0-30 personer, får du god lyd uden at du behøves en teknisk snilde eller viden omkring festudstyr generelt. Vi sørger nemlig for at når du lejer højtalere at du får et lydanlæg som er yderst brugervenligt og nemt at håndtere. Med vores opsætningsvideoer, som du får med via en guide, når du lejer højtalerne, er du sikret en god fest uden bekymringer for hvorvidt du kan tilslutte det lejede udstyr.

Få endnu mere ud af det lejede lydanlæg

Når du skal holde en fest, er det vigtigt med god og høj lyd. Hvis du ønsker en pakke som giver ekstra god bass og samtidig sørger for at få endnu flere gæster på dansegulvet, ved fester op til 30 personer, så anbefaler vi at leje lydpakke 30-50 personer, for ekstra høj lyd.

Fornuftigt lydniveau uanset arrangement

Med lydpakke 0-30 personer er du sikret et fornuftigt lydniveau fra de 2 medfølgende festhøjtalere. De sikrer at du får god lyd til festlokalet, uden at det lyder dårligt.

Uanset hvilken slags fest du skal afholde, er du sikret et sæt fornuftige højtalere som kan spille op til alt fra ungdomsfest, firmafest, konfirmation, bryllup, mv.

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

Kort og godt om lydpakke 0-30 personer

Når du lejer lydpakke 0-30 lejer du vores mindste lydpakke. Så søger du en pakke med god og solid bass, skal du opgradere til en af vores lydpakker hvor der medfølger en subwoofer.

Hvis du derimod søger god baggrundsmusik til festen, hvor det gerne må lyde bedre end naboens musik, så er denne lydpakke lige noget for dig og dine gæster. Hold en fest med lydpakken, op til 30 personer.

Nem håndtering – plug & play!

Dimensioner:

 • 12″ basenhed
 • 300w bas
 • 100w diskant
 • Dimensioner: 60 * 41,5 * 39 cm

Kan afspilles med blandt andet:

 • Smartphone
 • PC
 • Mac
 • Tablet
 • Bluetooth modtager