Partytelt

Totalleverandør til event og arrangementer

Skræddersy dit drømmetelt uanset design og størrelse

4995 3995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2
 • Lej service for 80 kr. pr. person

7995
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

9995
DKK

Festpakke til 40 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 9 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

11995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

13995
DKK

Festpakke til 60 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 15 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

15995
DKK

Festpakke til 70-80 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 18 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

17995
DKK

Festpakke til 90 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 21 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

19995
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.
 • Lej service for 80 kr. pr. person

Partytelt / party telt

Drømmer du om at holde en helt fantastisk fest i et partytelt? Med et flot festtelt kan du skabe rammen om en helt unik fest. Den slags fest, man aldrig glemmer og bliver ved med at tale om i årevis. En fest, hvor gæsterne griner og hygger sig – og måske danser til den lyse morgen.

Et udlejningstelt giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på festen. Du behøver ikke tilpasse dig stramme regler i selskabslokaler eller bekymre dig om, gæsterne ødelægger dine flotte trægulve. Et partytelt er skabt til fester, og det gør det nemt for dig som vært at holde en helt unik fest uden bekymringer. Lad bare gæsterne danse hele natten i stiletter. Teltet kan tåle det.

Et udlejningstelt kan bruges til alle livets fester fra bryllup, konfirmation og barnedåb til fødselsdage, studentergilder og sommerfester. Et telt er også ideelt til firmafester, foreningsarrangementer – sågar til salgsboder og konferencer. 

Et partytelt er med andre ord utroligt fleksibelt og kan spænde i udtryk fra småt og hyggeligt til stort og imponerende.

Hvor kan man bruge et partytelt?

Vores søde kunder spørger os engang i mellem om, hvor man kan bruge et partytelt? Svaret er overalt, hvor der er plads nok – og grunden er nogenlunde plan. Det betyder, at du kan holde et skønt party i din baghave eller måske på en sommerhusgrund. Mulighederne er mange, og du bestemmer. 

Planlægger du at holde et firmaarrangement, et jubilæum eller en foreningsfest er et udlejningstelt også en oplagt mulighed. Partyteltet vil give dig de kvadratmeter og den ramme, du har brug for, samtidig med at I bliver på matriklen. Det kan næsten ikke være bedre.

Hos Telthusetdanmark.dk finder du alle former for partytelte. Vi klarer både det smukke, hyggelige telt til en mindre fest og det kæmpestore luksustelt til byfesten. Der er ikke den slags arrangement, hvor vi ikke har leveret et telt til. Vi har smukke telte med vinduer, så gæsterne får en fornemmelse af at sidde i et fint lysthus eller lukkede telte, der sikrer mere privatliv og afskærmning.

Teltene, vi bruger, overholder naturligvis alle regler. Vi bruger derfor altid kun TÜV-godkendte telte, der leveres af Europas største teltleverandør Roder HTS. 

Hos Telthusetdanmark.dk har vi kun luksustelte, der skaber en tryg og flot ramme om dit arrangement. Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Vi leverer det hele til din fest

En fest er naturligvis langt mere end et partytelt. 

Vi har derfor et stort udbud af ekstra services. Vi er en kompetent og erfaren totalleverandør til fester og arrangementer, og hos os finder du derfor alt det, som du har brug for til din fest. 

Vi har blandt andet et stort og smukt udvalg af service, du kan leje fra vinglas og drikkeglas til tallerkener i forskellige størrelser og bestik. Når det kommer til borde og stole, kan vi også hjælpe – og hjælper dig både med lange og runde borde. Vi ved fra vores gæster, at det er meget vigtigt at kunne præsentere gæsterne for et smukt bord.

Musik klarer vi også, og du kan leje en af de populære jukebokse hos os. Med den i partyteltet kommer der hurtigt liv i festen, og dine gæster kan selv vælge det næste nummer. Vi har også kontakt til musikere og andre kunstnere. Samtidig leverer vi fx også hoppeborde, popcornmaskiner, slushice-maskiner samt lyd og lys. Vi kan kort sagt levere hele pakken til din fest, så du ikke behøver at bruge ekstra tid på at lave aftaler med en lang række forskellige leverandører. 

Vi har stor erfaring med fester, arrangementer og events og deler meget gerne ud af vores erfaring. Hos os kan du få rådgivning og gode tips til din fest, så den bliver præcis lige så flot, unik og hyggelig, som du håber på.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Hvad siger kunderne?

Vi ved godt, at det hurtigt kan komme til at lyde som pral. Men sagen er den, at kunderne, der lejer vores partytelte, er meget tilfredse. Faktisk så tilfredse, at de har vurderet vores telte og service som fremragende i Trustpilot. Det er vi naturligvis meget stolte over. 

I al beskedenhed tror vi, at det handler om, at vi tager hver eneste fest, hver eneste event alvorligt og knokler benhårdt på at opfylde dine festplaner. Vi ved nemlig, hvor meget det betyder for vores kunder, at de får lige præcis det telt og den fest, de har drømt om. Derfor gør vi altid vores yderste, og du kan derfor føle dig i trygge hænder hos os.

Vi har hjulpet vores mange kunder med alt fra konfirmationsfester med lyserøde sløjfer til eventyrbryllupper med rosenblade og hvid elegance. Vi har sat luksustelte op til udklædningsfester med hundredvis af balloner og til elegante receptioner med VIP-gæster. Alle opgaverne har været vigtige for os.

Du er velkommen til at kontakte os med både store og små spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan skabe den fest eller det event, du drømmer om.

Det er nemt med et udlejningstelt

En af de myter, vi af og til støder på, er, at det er besværligt med et udlejningstelt. Intet kunne være mere forkert. Hos Telthusetdanmark.dk klarer vi nemlig det hele for dig. Vi sætter naturligvis teltet op, uanset størrelse, og tager teltet ned igen, når festen er slut. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er festen og gæsterne. 

Og vi sætter naturligvis teltet helt forsvarligt op, så det kan klare både vind og vejr på dagen. Så lad bare vinden ruske og regnen falde, dine gæster vil sidde trygt og godt indenfor i et varmt og dejligt partytelt. I forhold til sikkerheden er der naturligvis også styr på det. Alle regler bliver overholdt, og vi bruger kun erfarne folk og de bedste telte.

Har du bestilt gulv, hjælper vi også med det.

Vores mission er at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at holde fest. Du skal ikke fare rundt på dagen og tænke på praktik og telte. Du skal have lov til at nyde festen sammen med dine gæster. Det er derfor, vi går så meget op i at gøre det enkelt for dig.

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde og stole

Gulv