Snemaskine

Sørg for sneen til festen og lej en sjov effekt

Snemaskine

545,00 kr.

Pakken indeholder:

  • 1 x Stor snemaskine
  • Inkl. fuld tank 2L
  • Forbrug: 1L 15-30min ved konstant anvendelse

Beskrivelse:

Lej en snemaskine hos os og få en ekstra sjov effekt til festen eller arrangementet.

Sjov og effektiv snemaskine

Når du lejer en snemaskine hos os, er du sikret en sjov og anderledes effekt. Vi sørger for at den lejede snemaskine er inkl. fuld tank med væske, så den er klar til brug og til at lave sne til dig og dine gæster.

Teknisk info om snemaskinen

Snefnug effekt som giver en skumlag, som gradvist opløses.
Det medfulgte væske rækker til en
almindelig fest i cirka 30 minutter – 1 time ved konstant brug.
snemaskinen er uden duft.
850 watt forbrug.
Ingen opvarmningstid, klar så snart den er sat til strøm.
Cirka output på 5 m3 “sne” i minuttet når maskinen er varm.
Snemaskinen vejer 4,5 kilo.
Dimensioner: Længde: 36cm, Bredde: 17cm, højde: 22,5cm.
Snemaskinen kan aktiveres med trådløs eller kablet fjernbetjening.
Tankstørrelse til snevæske på 2 liter.
OBS: Snefnug effekten opløses af sig selv og efterlader stortset ingen rester på gulvet, dog kan der godt blive glat, ved specielle gulvflader.

Lej en snemaskine

Ved leje af snemaskine kan du skabe en hvid jul eller en December stemning selv om sommeren. Er dig og dine gæster glad for vinter og elsker den hyggelige stemning som sne kan give? Så er det denne effekt i skal leje.

Styres med fjernbetjening

Ved leje af snemaskinen styres maskinen via en fjernbetjening som er fastmonteret på maskinen. Du trykker altså blot på knappen når du ønsker der skal produceres sne og slukker ligeledes på fjernbetjeningen når du ønsker at maskinen skal stoppe.

Alt medfølger ved leje af snemaskinen

Lej en sne maskine hos os. Der medfølger alt til at du er klar til at producere sne rundt i lokalet eller udendørs. Vi ønsker ikke at udleje noget til dig, hvor du skal tilkøbe eller leje ekstra, før det virker. Derfor er lejeprisen inkl. snevæske som der er fyldt på ved afhentning af maskinen, vi anbefaler dog altid ekstra væske hvis i er glade for sne.

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores effekter, lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris.

Kort og godt om sne maskinen

Hvis du ønsker at gøre børnefødselsdagen, konfirmationen, brylluppet eller privatfesten endnu bedre og hyggeligere, så er det snemaskinen du skal leje for at lave et ekstra sjovt indslag med denne effekt. Du får alt det nødvendige for at du kan producere sne, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lej effekten hvis du ønsker en hyggelig stemning hvor der skal et lag af sne til, for at skabe den sjove og gode stemning som vinteren kan give.

Det er kun fantasien som sætter grænser for hvad maskinen kan bruges til.

Nem håndtering – plug & play!