Telt udlejning København

Teltudlejning København / leje telt København

Går du rundt med en drøm om at holde en skøn fest i haven? Eller en fest i et smukt telt et hvilken som helst andet sted, så kan vi hjælpe dig med teltudlejning i København. Uanset om du har planer om et bryllup eller en konfirmation i et udlejningstelt, så kan vi hjælpe. Det samme gælder, hvis du gerne vil holde en sommerfest, studenterfest, svendegilde eller en rund fødselsdag. Hvis du har festen, så har vi teltet.

Når det kommer til teltudlejning i København, så er vi det sikre valg. Vi er Danmarks største festteltudlejer, og den position er vi ikke kommet sovende til. I årevis har vi opstillet flotte og stabile telte og har derfor en meget stor erfaring på området. Det er nok også derfor, så mange firmaer og familier henvender sig til os igen og igen, når de skal leje telt i København – eller i hvilken som helst anden by, for den sags skyld.

Har du spørgsmål til leje af festtelt i København og omegn, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan skrive til os døgnet rundt via vores hjemmeside eller ringe til os i kontortiden. Vi har altid tid til at besvare dine spørgsmål.

Teltudlejning København: Gå ikke på kompromis!

Har du brug for at leje et telt i København eller leje et partytelt i København eller leje en pavillon i København, så kan det være fristende at falde for et knaldtilbud. Det forstår vi. Men festen kan bogstavelig talt stå og falde med teltet, hvis du vælger den forkerte leverandør.

Vi har desværre oplevet mange gange, at fortvivlede familier har henvendt sig til os, fordi de har fået leveret et frygteligt telt fra en anden leverandør. Et telt fuld af skimmelsvamp og grønne mugpletter – og hvor regnen siler ind. Vi har også oplevet telte, der er blevet leveret alt for sent og sat usikkert op. Når det sker, forsvinder al glæden ved festen, og man ærgrer sig over, at man faldt for knaldtilbuddet.

Hos Telthusetdanmark.dk er du altid sikker på kvalitet. Vi er førende, når det kommer til teltudlejning i København. Med os som festpartner, er du sikker på at få en erfaren leverandør, der kan sit kram. En teltudlejer, som altid overholder alle regler og som leverer et professionelt, stabilt telt til hver eneste fest – uanset om det er en lille fest eller en kæmpestor fest. Vi bruger udelukkende TÜV-godkendte telte, der er leveret direkte af Europas største og mest professionelle teltleverandør Roder HTS.

Hvorfor leje telt i København?

Bor du i København eller omegn, så kender du sikkert en masse forskellige selskabslokaler og restauranter. Ja, du har sikkert været til fest i en del af dem. Festlokaler er sådan set fine nok, men de kan nu ikke helt konkurrere med at holde en fest i et telt, når det kommer til fleksibilitet, pris og lokation.

Vi plejer at sige, at et festtelt er som et hvidt lærred. Du kan male det, som du vil. Drømmer du om en lyserød konfirmationsfest, så fyrer du til den med lyserøde balloner, blomster, duge og så videre. Er det derimod en stilren, elegant fest, så kan du pynte op med krystalkroner, blomsteropsatser og guldstole. Pointen er, at det er dig, som bestemmer udtrykket.

Festtelte kan i øvrigt også bruges hele året. Er det efterår eller en kølig dag kan festteltet nemt varmes op med nogle af vores varmeovne, så man slet ikke kan mærke, at man er i et telt. Og på en varm dag kan teltet nemt åbnes op, så det gode vejr og en frisk brise lukkes ind. Indeklimaet i et festtelt er faktisk langt bedre end i mange andre selskabslokaler og restauranter.

Teltudlejning til firmaarrangement

Har du en virksomhed, kan teltudlejning også være den helt perfekte løsning. Vi hjælper gerne med teltudlejning i København i forhold til både store og små arrangementer. Har du en græsplæne eller adgang til et andet plant areal, så kan et elegant festtelt være en god løsning, hvis du fx har planer om en stor sommerfest eller en firmareception.

Vi har leveret alle mulige former for telte til virksomheder, der var interesserede i at leje telt i København. Det gode ved et festtelt er, at det er nemt at dekorere, så det matcher dine firmafarver.

Hos Telthusetdanmark.dk har vi leveret telte til små, eksklusive firmaarrangementer men også flotte kæmpetelte til byfester og sportsarrangementer. Vi kan klare alle former for festtelte.

Det er nemt med os ombord

Når du lejer et telt hos os, kommer vi og sætter teltet op for dig i god tid. Vi bruger altid kun erfarne folk med professionelt værktøj, så du kan være sikker på et smukt og stabilt telt, der kan klare al slag vejr. Det er nok, derfor så mange henvender sig til os, når det kommer til teltudlejning i København. Vi tager naturligvis også teltet ned igen, når festen er slut. Det kan ikke være meget nemmere.

Har du brug for mere end et telt, så klarer vi også det. Vi er en totalleverandør til event, fester og arrangementer, og det betyder, at du kan få alt det, du har brug for til din fest lige her hos os. Du kan klikke lidt rundt på vores hjemmeside, og se vores store udvalg til fester. Vi klarer alt fra festtelte, borde, stole og gulve til musik, lys, mad, varme, popcorn og slushice – for bare at nævne en del af vores udvalg.

Med os som festpartner bliver det nemt for dig. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste ved arrangementet: Nemlig at nyde festen sammen med dine gæster.
Med os ombord er du sikker på at få den helt perfekte ramme omkring din fest eller dit event, når det kommer til at leje telt i København.

Hvis du stadig er i tvivl, behøver du ikke tage vores ord for det. Vores mange kunder har vurderet vores ydelser som fremragende på Trustpilot.
Vi har haft æren af at levere telte til de samme kunder og familier i årevis, og intet gør os gladere end at se tilfredse kunder, der vender tilbage igen og igen.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde og stole

Gulv

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!