Telt udlejning Nordsjælland

Teltudlejning Nordsjælland / leje telt Nordsjælland

Er du på udkig efter teltudlejning i Nordsjælland? Så er vi helt sikre på, at vi kan hjælpe dig. Vi er Danmarks største leverandør inden for festteltudlejning, og vi kan klare både det lille partytelt og det helt store kæmpetelt.

Der findes formentlig ikke den by i Nordsjælland, hvor vi ikke har været forbi for at sætte et flot udlejningstelt op. Vi har været i hundredvis af haver, parker og på et hav af grusbaner. Vi har sat festtelte op til bryllupper, konfirmationer og studenterfester, for ikke at glemme til firmafester, sommerfester og byfester. Vi har været i Holte, Hørsholm og Helsingør og rejst de smukkeste telte til de smukkeste fester. Vi har også været i Græsted, Gilleleje, Virum, Hellerup og Hornbæk og skabt en vidunderlig ramme for de skønneste fester. Ja, vi kunne blive ved. Når det kommer til at leje telt i Nordsjælland, er vi uden tvivl eksperter.

Sådan holder du en god fest

Hvad er opskriften på en god fest? De vigtigste ingredienser er naturligvis gæsterne, men stedet og stemningen er det, som virkelig giver retten smag og stil. Vi har vel alle sammen prøvet at sidde mast sammen til en fest. Og selvom vi hurtigt kan blive enige om, at hvor der er hjerterum, er der plads, så er der altså en temmelig stor forskel på at sidde i en mørk kælder og så at feste et sted med plads, lys og højt til loftet. Hos os er vi i hvert tilfælde ikke i tvivl.

Et flot festtelt og den rette festudlejning kan skabe den skønneste ramme om din fest, så stemningen løftes til nye højder, og smilene bliver endnu bredere. Overvejer du at leje telt i Nordsjælland, er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde en masse relevant information her på hjemmesiden, men vi stiller også gerne op til at besvare dine spørgsmål på telefonen.

Tænker du på at leje telt i Nordsjælland

Der skal naturligvis mere til at holde en fest end at leje et festtelt. Og vi kan i al beskedenhed hjælpe med det hele. Vi er eksperter inden for festudlejning og har leveret telte, gulve, borde, stole udstyr til fester i årevis. Derfor kender vi om nogen til praktikken bag den perfekte fest og har nøje udvalgt en række services og produkter, som vi tilbyder vores kunder. Vi er en ”one stop” leverandør, når det kommer til festudlejning og teltudlejning i Nordsjælland

Det behøver ikke være bøvlet at holde fest. Bare tænk på, hvor meget stress og besvær, du sparer dig selv for, når det hele bliver leveret til døren af os, i stedet for du skal drøne rundt og hente ting. Glem heller ikke, at vi sætter teltet op og tager det ned igen.

Teltudlejning i Nordsjælland. Det er os!

Åh gud, gæsterne kommer allerede om tyve minutter. Hånden på hjertet. Vi har vel alle sammen prøvet at springe rundt med panik i øjnene og sved på panden, fordi vi ikke havde alting på plads inden festen. Det er ikke sjovt for dig. Det er ikke sjovt for gæsterne. Det er ærlig talt ikke særlig rart for nogen. Og derfor er det et godt råd fra vores side, at du gør det nemt for dig selv i forhold til at leje telt i Nordsjælland og alt det andet.

Når du nu kan vælge at få hjælp fra os, behøver du så virkelig ordne og organisere hver eneste ting selv? Sagen er jo den, at når du er afslappet og i godt humør, spreder det sig som ringe i vandet. Gæsterne kan mærke, at du har styr på festen! Og det er netop på den måde, du får din fest til at blive en fantastisk oplevelse for både dine gæster og dig selv. Det gælder naturligvis også, hvis det drejer sig om et firmaarrangement. Her handler det også om at have overskud til at netværke og tage sig godt af kunderne eller medarbejderne.

Vælg en professionel teltudlejer

Hos os er du i trygge hænder i forhold til at leje telt i Nordsjælland. Hvis du vælger et samarbejde med os, er du nemlig sikker på at få en pålidelig og dygtig leverandør. Vi har mange års erfaring, og vores rating på Trustpilot er meget flot. Hos Telthusetdanmark.dk kan vi hjælpe dig med alt inden for festudlejning fra selve festteltet, borde og stole til musikken, lys og udstyr. Det eneste, du skal fokusere på er at få sendt invitationerne ud og så nyde festen. Vi er det sikre valg inden for teltudlejning i Nordsjælland. Bare spørg vores kunder!

En af de helt store fordele ved at vælge en erfaren totalleverandør som os er, at du får det hele leveret fra ET sted. Vi kommer med teltet i god tid, sætter det op og sikrer os, at det ser både smukt ud. Vi sikrer os naturligvis også altid, at sikkerheden er på plads. Vi kommer også med alt det andet, du har bestilt, så du i ro og mag kan dække de smukkeste borde og gøre alting klar til den store dag. Vi kan klare det hele. Loungemøbler, bar, gulve, køleskabe – vi leverer det hele og sikrer dig dermed en fest, hvor praktikken spiller, og gæsterne morer sig.

Vi kan klare alle slags arrangementer

Der findes næppe den slags fest, vi ikke har været med til at arrangere. Vi ved alt om at skabe en fantastisk ramme baseret på festudlejning i Nordsjælland.

Vi har mange års erfaring med alle typer af arrangementer fra de kæmpestore, til de helt små. Vi leverer rammen til livets store fester som kobberbryllup, barnedåb, konfirmation, studenterfest og svendegilde. Det samme gør vi naturligvis også til firmaarrangementer, sportsfester, konferencer og byfester. Vi gør det, fordi vi elsker det, og det er en stor glæde for os, når familier og firmaer vender tilbage igen og igen, når det kommer til at leje telt i Nordsjælland.

Vi tror på, at viden skal deles. Derfor deler vi med glæde ud af vores store erfaring, fx om at leje telt i Nordsjælland. Vi deler også altid tips og inspiration om festudlejning i Nordsjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde og stole

Gulv

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!