Teltudlejning

TOTALLEVERANDØR TIL EVENT OG ARRANGEMENTER

VÆLG MELLEM VORES POPULÆRE LUKSUS PAKKER​

Vi gør arbejdet

Hos Telthuset Danmark slipper du for besværet ved at sætte festtelte og pagodetelte op – og tage dem ned igen. Uanset ordrestørrelse hjælper vi med op- og nedtagning, så du kan koncentrere dig om planlægningen af festen og tage dig af gæsterne, når du ankommer. Med Telthuset Danmark bliver teltet sat forsvarligt op, skulle vind og vejr drille på festdagen. Vi garanterer for, at sikkerheden er i orden – for dine gæster såvel som for vores egne medarbejdere, som står for opsætning og nedtagning af telt. Det er gennemført  med kvalitet og service.

Pris og kvalitet

Teltudlejning er hjørnestenen i vores virksomhed, og derfor sørger vi selvfølgelig for, at medarbejdernes kunnen, såvel som sortimentet følger tidens trends og tendenser inden for teltudlejning. Hos os finder du ingen gamle hullede, slidte festtelte eller pavilloner – vi reparerer og fornyer løbende. “Et godt tilbud på teltudlejning” er mange steder lig, at man må gå på kompromis med kvaliteten. Hos os giver vi gerne en god pris på leje af fest- og partytelte, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de produkter, vi lejer ud.

Tilbehøret

Tilbyder vi mere end teltudlejning. Med vores store udvalg af serviceudlejning (glas, tallerkener, bestik, borde, stole, jukeboks, osv.), kan vi tilbyde hele pakken, så du ikke behøver at bruge ekstra tid på at lave aftaler med en lang række leverandører. Telthuset Danmark er din one-stop shop i alt til festen, når der skal holdes arrangement. Klik dig rundt på vores hjemmeside og se et udsnit af de varer, vi har på hylderne, eller ring til os for mere information om vores telt- og festudlejning.

Teltudlejning & Festudlejning

Om du søger festtelte til privat- eller firmaarrangementer, har vi helt sikkert en løsning, som passer til dig. Telthuset Danmark er Danmarks største leverandør af telt og festudlejning i alle afskygninger til fester og events landet over. Vi leverer primært teltudlejning og festudlejning på Sjælland, men dækker naturligvis også byer som Roskilde, København mv.. Virksomheden drives af et hold af medarbejdere, som alle har beskæftiget sig med leje telt i mange år, og som forstår vigtigheden af høj kvalitet og personlig service ved levering, opsætning og nedtagning af festtelte. Alt dette er din garanti for arrangementer med materiel af højeste kvalitet og service ud over det sædvanlige.

Foruden privatarrangementer og firmafester har vi gennem årene også assisteret ved opsætning af festtelte m.m. til diverse festivaller, byfester og koncerter. Alt dette har givet os en viden og erfaring som gør, at intet arrangement længere er for stort til os. Vi har blandt andet Danmarks største udvalg af telt, og vores festudlejning omfatter i dag serviceudlejning og bestik til de helt store arrangementer.

Med mange års erfaring inden for levering af udstyr til små og store fester og events, kan vi desuden assistere dig i at træffe de rigtige valg i forbindelse med festudlejning.

– Teltstørrelse

– Antal borde og stole

– Stole og inventar

– Mad til festen

Ting, som vi hellere end gerne hjælper dig med at beregne. Vi ved, at der ved i forbindelse med planlægningen af ethvert arrangement opstår mange spørgsmål, som skal besvares og en lang huskeseddel, som skal udfyldes, hvad end det er for en lille eller stor gruppe gæster. Spørgsmål, som vi via vores erfaring kan hjælpe dig med at finde svar på.

Telt udlejning /teltudlejning

En særlig fest eller begivenhed fortjener en særlig ramme. Med teltudlejning står alle muligheder åbne. Du kan nemlig skabe lige præcis den stemning og det udtryk, du er på udkig efter med et festtelt. 

Er det en privat fest som barnedåb, bryllup, konfirmation, studentergilde eller rund fødselsdag kan du nemt skabe et festtelt, som alle vil elske. Og hvor der vel og mærke er plads til alle. 

Holder du et firmaarrangement som reception eller sommerfest er teltudlejning også helt ideelt. Teltet kan dekoreres efter smag og behag, så rammen understøtter dine firmafarver, dit logo eller dine budskaber. Et festtelt kan også bruges af foreninger til stævner og fester. Ja, der findes ikke det arrangement, hvor et udlejningstelt ikke kan klare opgaven.

Et flot luksustelt vil skabe en unik ramme om dit event eller din fest og få alle til at nyde dagen.

Hvordan finder man det rigtige festtelt?

Et af de spørgsmål, som mange stiller os, er, hvordan man vælger det rigtige festtelt? Tommelfingerreglen er, at du skal beregne en 1 m² til 1,5 m² pr. gæst til en fest, hvor der ikke skal være musik og dans. Har du planer om et band eller diskotek, hvor der skal danses, så skal du bruge lidt mere plads. I det tilfælde skal du bruge omkring 1,5 m² til 2 m² pr. gæst. Dertil kommer et par andre hensyn. For at sikre dig at folk kan komme rundt uden besvær, skal der være mindst 1,5 meter mellem bordene, men gerne op til 2 meter hvis du har bestilt runde borde. Tænk på, at gæsterne skal kunne trække deres stole ud og ind, uden stort besvær, samtidig med at gæsterne skal kunne bevæge sig rundt mellem bordene, hvis de skal til buffeten eller træde af på naturens vegne. Sidst men ikke mindst skal du også beregne noget plads til indgang, gavebord, bar med mere. Er der børn med til festen, kan det også være en super gave til forældrene at bruge lidt plads på en legeplads til børnene. 

Vi ved godt, at det kan virke lidt overvældende, men vi beregner størrelsen på festtelte hver eneste dag, og vi står klar til at hjælpe dig. Stil alle de spørgsmål, du har, fortæl os om din drømmefest – og vi vil hurtigt kunne fortælle dig, hvilken størrelse telt, der vil være perfekt til din fest. 

Vi er fagfolk inden for teltudlejning og har været med til at skabe unikke fester og events i årevis. Hos os er du i trygge hænder.

Mange fordele ved teltudlejning

Når man skal holde noget, overvejer man naturligvis først og fremmest, hvor det skal holdes. Skal det være et selskabslokale, eller skal det være derhjemme? Skal det være en havefest eller teltudlejning?
Selskabslokaler kan være rigtig fine, men lad os være ærlige. De er også ofte kolde og stereotype. Det er meget svært at få lov til at dekorere eller lave noget om. Det føles hurtigt ikke rigtig som din fest.
Samtidig skal man typisk være ude af lokalerne på et bestemt tidspunkt, og det kan hurtigt dræbe en god fest eller event. Holder du festen hjemme, er der måske for lidt plads, og det er også en festdræber. Det er præcis derfor, så mange af vores kunder har valgt teltudlejning i stedet for.

Med et luksusfesttelt får du en meget fleksibel ramme. Du kan først og fremmest bestemme stedet, fordi det er muligt at slå et telt op stort set alle steder, så længe der er plads nok. Det betyder, at du kan holde den mest fantastiske fest i din egen have. Eller du kan holde en reception for firmaet lige uden for døren, som dine kunder og medarbejdere kommer til at tale om længe.

Med et festtelt er det dig, der bestemmer. Du bestemmer hvor stort festteltet skal være. Hvordan bordene skal stå. Om det skal være hvide stole, guldstole eller bænke. Hvor musikken skal spille. Og hvordan dekorationerne skal se ud. Med et festtelt bliver festen din!

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Vigtigt at vælge en professionel leverandør

Et festtelt er naturligvis ikke bare et festtelt. Der findes forskellige varianter og størrelser, men fælles for dem alle er, at du kan holde alle slags fester i dem. 

Festtelte kan også bruges hele året. Er det efterår eller en kølig dag kan festteltet nemt varmes op, så man slet ikke kan mærke, at man er i et telt. Og på en varm dag kan teltet åbnes op, så det gode vejr lukkes ind. Indeklimaet i et festtelt er faktisk langt bedre end i mange andre lokaler. Endnu en grund til at vælge teltudlejning.

Det er naturligvis også vigtigt, at du vælger en leverandør, der kan sit kram. En leverandør som os hos Telthusetdanmark.dk, der overholder alle regler og som leverer et professionelt telt til hver eneste fest. Vi bruger kun TÜV-godkendte telte, som leveres af Europas største teltleverandør Roder HTS. Og naturligvis hjælper vi med at sætte det op og tage det ned igen.

Vi er en totalleverandør til event, fester og arrangementer, og det betyder, at du kan få alt det, du har brug for til din fest hos os. Dermed bliver det nemt for dig, og du kan koncentrere dig om det vigtigste ved arrangementet: Nemlig at nyde den sammen med dine gæster.

Med os ombord er du sikker på at få den helt perfekte ramme omkring din fest eller dit event. Du behøver ikke tage vores ord for det. Vores mange kunder har vurderet vores ydelser som fremragende i Trustpilot.

Hvordan pynter man et festtelt?

Et festtelt er som et hvidt lærred. Det bliver flottere, hvis man maler på det. Og det er vitterlig kun fantasien, der sætter grænsen. Vi anbefaler derfor altid vores gæster at tænke over indretning og dekorationen af teltet. Selvom det naturligvis på ingen måde er nødvendigt.

Mange af vores kunder er traditionelle. De vælger derfor det smukke, klassiske udtryk med lange borde, hvide stivede duge og de skønneste blomsterdekorationer. Dertil kommer lysestager med levende lys, der kaster et blødt lys på gæsterne, og nogle lidt større blomsterdekorationer ved indgangen og på buffetbordet. For mange vil dette være den perfekte ramme om deres fest.

Andre af vores kunder er derimod på udkig efter det helt unikke og utraditionelle i forhold til deres fest eller event. Det er måske i forbindelse med en rund fødselsdag eller en temafest, hvor der skal skabes en helt særlig ramme. Mulighederne er heldigvis uendelige, når det kommer til teltudlejning. Vi har set festtelte med et væld af balloner og farvestrålende duge, der giver alle gæster et stort smil på læben, så snart de træder ind. Eller tusind-og-en-nat-fester, hvor du føler, du træder ind i en magisk verden i teltet. I den anden ende af spektret er der konfirmationer med oppustelige enhjørninger og alverdens glade farver. Det korte af det lange er, at et festtelt giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på festen.

Bag Telthusetdanmark.dk står et stærk og professionelt team af kompetente fagfolk, der i årevis har hjulpet tusindvis af mennesker med at holde de mest fantastiske fester, events og begivenheder. 

Vi kan hjælpe dig trygt igennem alle faser af festen – fra planlægning til afholdelse. Din fest er vores fest.

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde og stole

Gulv

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!