Udlejning af borde og stole

TOTALLEVERANDØR TIL EVENT OG ARRANGEMENTER

VORES MEST POPULÆRE PAKKER

Minimumspris 500 kr.

19
DKK

Banquet stol

15
DKK

Sort klapstole

15
DKK

Hvid klapstol

29
DKK

Aflange borde
180x80 cm

99
DKK

Runde borde
(8-10 personers)

89
DKK

Café borde

Leje borde og stole

Har du brug for at leje borde og stole til din fest? Så kan vi sagtens hjælpe. 

Mange har en drøm om et flot lokale eller festtelt, hvor der er dækket smukt op til fest. Hvor borde og stole er stilrene og elegante, og blomsterdekorationerne stråler på de fine duge. Den drøm kan nemt blive til virkelighed, hvis du benytter dig af vores professionelle borde- og stoleudlejning.

Når man holder en fest eller et event, er det vigtigt for de fleste, at gæsterne har det godt. De skal sidde bekvemt, og der skal være albuerum og bordplads til at nyde maden. Det kan faktisk ødelægge noget af festen for gæsterne, hvis de sidder på dårlige stole eller ved vakkelvorne borde. Heldigvis er der et nemt råd for det. Du kan vælge at leje borde og stole, og dermed sikre dig den bedste festoplevelse for dine gæster. 

Som Danmarks største leverandør inden for teltudlejning og festudlejning har vi naturligvis stor erfaring inden for leje af borde og stole. Vi har således leveret flotte udlejningsstole og -borde til fester og events i årevis, og vi kan derfor rådgive dig om den bedste, flotteste og nemmeste løsning.

Gør det nemt: Leje af borde og stole til festen

For at sige det lige ud, er det supernemt at leje borde og stole til din fest. Du kan bestille borde og stole døgnet rundt via vores hjemmeside – eller ringe til os i åbningstiden, hvis du har brug for mere rådgivning. Prisen behøver du ikke bekymre dig om, vi tilbyder altid konkurrencedygtige og rimelige priser.

Hos Telthusetdanmark.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Tingene skal være i orden, når du lejer stole og borde hos os. Derfor kan du også altid være sikker på, at de borde og stole, du får fra os, er både præsentable og i god stand. Vi bruger i øvrigt udelukkende træborde med solide metalben af den allerbedste kvalitet. De findes i runde, ovale eller firkantede typer. 

Vi leverer borde og stole i god tid før festen, og vi kommer naturligvis også og henter det hele igen bagefter. Det bliver ikke nemmere. Det er muligt, at det er billigere at låne stole og borde af forskellige bekendte, men glem ikke, at det også er din fest. Kunne du ikke vælge at gøre det nemmere for dig selv, så du rent faktisk fik tid og overskud til at nyde forberedelserne for ikke at tale om selve festen eller arrangementet? Hvad nytter det at holde en stor fest, hvis du selv er så træt og udkørt, når dagen oprinder, at du knap nok kan se ud af øjnene af træthed. Gæsterne kan også mærke det, når værten er glad og har styr på festen. 

Det er vores mission at gøre det nemt at holde fest, og det gør bestemt livet lidt nemmere for værten, når man vælger at leje borde og stole.

Skal det være klapstole eller?

Hos Telthusetdanmark.dk tilbyder vi en række super gode muligheder i forhold til at leje borde og stole. Hos os finder du klapstole, stabelstole og bænke, som alle er pæne og gode at sidde på. Og når vi siger, de er gode at sidde på, så mener vi det. Vi har nemlig testet dem alle sammen.

Du kan bruge vores stole, som de er, eller du kan vælge at dække stolene til med såkaldte stolebetræk fx i hvid. Det er ikke noget problem med vores stole. Stolebetræk er en hurtig måde at skabe en romantisk stemning på, og det er blevet meget populært til fx konfirmationer, bryllupper og andre store fester.

I de senere år er bænke også blevet meget populære. De er afslappede og praktiske og kan bruges til alle mulige former for fester, events og arrangementer. Det smarte ved bænke er, at der kan sidde flere tættere sammen, og de er derfor en oplagt muligt, når det kniber med pladsen.

Har du spørgsmål i forhold til at leje borde og stole, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar på at dele ud af vores store viden om at holde skønne fester.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@telthusetdanmark.dk

Find os her

Rosenkæret 13A, 2860 Søborg

Vælg det rette bord til festen

Måske er du i tvivl om, det skal være runde eller aflange borde til din fest eller dit event?

Mange vil nok sige, at det aflange bord er det sikre valg. Måske fordi det aflange bord giver dig flest opsætningsmuligheder. Du kan fx lave et højbord, langbord, hestesko eller opstille bordene individuelt. De aflange borde kræver heller ikke helt lige så meget plads som fx de runde borde. Tommelfingerreglen er, at du skal beregne omkring 1 m² til 1,5 m² til hver gæst, hvis det er en fest, hvor der ikke skal danses. Dertil kommer et par andre hensyn som plads mellem bordene, indgang, bar, dansegulv med mere. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan beregne hvor meget plads, du har brug for til dine borde og stole.

De runde borde er en ønskedrøm for mange af vores kunder. De er smukke og får ethvert festlokale til at stråle af elegance. Gæsterne ved et rundt bord har nemmere ved at tale med de andre ved bordet. Samtidig har det runde bord den fordel, at man hele tiden kan se ansigterne på dem, man sidder sammen med. Der er desværre også ulemper ved et rundt bord. For det første er de runde borde mere pladskrævende end de aflange borde. Du skal lægge op til 2 meter til hvert rundt bord i modsætning til 1,5 meter ved de aflange, når du beregner hvor mange kvadratmeter, du har brug for til dit arrangement. Desuden kan det være lidt sværere for gæsterne ved et rundt bord at følge med i taler og anden underholdning, fordi halvdelen af bordet har ryggen til. Det plejer dog at kunne løses ved, at gæsterne drejer deres stole lidt.

Udover de helt runde borde har vi ovale borde, som også er utroligt elegante og smukke. Vi har desuden plankeborde, der passer fint til fx bænke. Plankeborde er blevet populære inden for de senere år, da de er afslappede og praktiske. Derfor har vi valgt også at tilbyde dem til de kunder, der ønsker at leje borde og stole

Glem heller ikke, at vi også kan hjælpe med alt det andet udstyr, du har brug for til festen fra musik og lys til køleskabe, dekorationer og festtelte. Du kan se det meste her på hjemmesiden, men hvis du ikke finder, det du har brug for, så kontakt os endelig.

Hos Telthusetdanmark tilbyder vi leje af højkvalitets banquet stole til din næste fest eller begivenhed. Vores stole er designet til at være både stilfulde og komfortable, og er perfekte til at skabe en elegant og behagelig atmosfære til din begivenhed.

Uanset om du planlægger et stort bryllup, en konfirmation eller en firmafest, så har vi den rigtige stol til dig. Vi har et bredt udvalg af forskellige stiltyper og farver at vælge imellem, så du kan finde den perfekte stol til at passe til din begivenheds tema og stil.

Vores stole er også designet til at være lette og nemme at håndtere, så du kan være sikker på, at din lejeoplevelse vil være så problemfri som muligt. Vi sørger for, at alle vores stole er i topform og i god stand, så du kan stole på, at de vil give dig den komfort og funktionalitet, du har brug for, på din store dag.

Hos Telthusetdanmark er vi stolte af at tilbyde konkurrencedygtige priser og fremragende kundeservice. Vi er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og hjælpe dig med at finde den rigtige stol til dit behov og budget.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores leje af banquet stole og lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte begivenhed!

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde og stole

Gulv

Vores kundeanmeldelser

Lasse Andersen

Mange tak 🙋🏽‍♀️
De er super søde, betænksomme og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem over 10 gange og hver gang har kvaliteten været super fin De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart. Deres priser er fair og alt service passer til.

Thomas Ibsen

Tusind tak til Telthusetdanmark
Tusind tak til Telthusetdanmark. De reddet os i sidste sekund. Blev brændt af et andet telt udlejningsfirma dagen før vores arrangement.

Jeg gik på nettet og fandt denne firma som var utrolige søde og rare og tale med. De kom med en billigere pris og var allerede ude med teltet dagen efter.

Tak for den gode service. Vil helt klar benytte mig af jer igen.

Mvh Thomas

Rasmus Larsen

godt klaret
Jeg kan stolt sige, at jeg er glad for, at jeg bestilte fra dette firma. mit telt 6x24 var fremragende. og de leverer borde og stole til 120 personer. Professionelle arbejdere lavede telt meget hurtigt.

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Telthusetdanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Telthusetdanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!